❝ En syngende fotograf,
regissør og produsent. ❞

Morten Aakre
Daglig Leder

Morten er en sjelden kreativ daglig leder. Han har lang og bred erfaring innenfor mange fagfelt. Alt fra foto, film og regi til grafisk design. Morten er selve symbolet på spennvidden i tjenester Fotografen AS leverer til sine kunder. Han kan fylle rollen som artist, produsent, fotograf og regissør. Eller rettere sagt; alt fra a til å. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

“Fotografen leverer alt innen foto, film, musikk og reklame.”

Allerede som 12-åring startet han yrkeskarrieren i lokalavisen Dalane Tidende. På samme tid gikk han til topps som sangkonkurransen Dalane Grand Prix. Det er ingen overdrivelse å kalle Morten for et multitalent. Kombinert med sitt pågangsmot og ildsjelegenskaper, blir resultatet alltid en fornøyelse. Kritikerroste Grand Dinnershow er et lysende eksempel på et arrangement hvor Morten er står for produksjon av lyd, bilde, dansekoreografi og regi. Ikke nok med det; han er også en av stjernene på scenen.

Morten var sentral i arbeidet med å utvikle fremtidens nettavis for Landslaget for lokalaviser (LLA) da han jobbet i Dalane Tidende. Han var også den første til å etablere et modellbyrå i en lokalavis.

I pandemi året 2020 samlet han Egersunds artister for å lage musikkvideoen «Å vær en venn» som raskt fikk over 250.000 visninger på SoMe. Morten fikk kulturprisen fra Eigersund kommunes samme året.

Går du med en spennende idé i magen, men ikke helt vet hvor du skal begynne. Da vil garantert en uformell prat med kreative Morten hjelpe deg på vei med sine unike egenskaper og genuine interesse for estetisk, kunstnerisk håndverk.

La oss hjelpe deg med ditt prosjekt!

Ta kontakt med Fotografen AS for å høre hva vi kan gjøre for deg.